Drenthe, de 5-sterren fietsprovincie

Drenthe is het paradijs voor de fietsliefhebber. Eindeloos fietsen over maar liefst 1.700 kilometer aan fietspaden, afwisselende landschappen, schilderachtige dorpjes en de leukste dagjes uit. Kom heerlijk tot rust, of zoek juist het avontuur op met de mountainbike door de bossen, duinen en de modder.

Drenthe heeft een uitgebreid knooppuntensysteem, zodat je heel gemakkelijk zelf je route kunt uitstippelen, van hoogtepunt naar hoogtepunt. Maar je kunt ook kiezen uit één van de vele routes die al voor je zijn samengesteld. 

Bekijk de brochure

Bekijk hier de brochure

Routes langs de mooiste decors

Nergens vind je zo'n afwisselend landschap als in Drenthe. Eindeloos fietsen door de Drentse natuur trekt er allerlei moois aan je voorbij. Paarse heidevelden, bossen, beekdal, zandverstuivingen of weidse vergezichten. Bovendien heeft Drenthe maar liefst drie nationale parken. 

Fietroutes Drenthe

Fietsroutes Drenthe

Boek een heerlijke fietsvakantie

In Drenthe valt zoveel te beleven, dat lukt nooit in één dag. Boek een arrangement en blijf logeren. Fiets bijvoorbeeld van hotel naar hotel of verblijf met je gezin in een gezellige bungalow. Ook voor een bijzondere overnachting in een plaggenhut of boomhut ben je in Drenthe aan het juiste adres. 

Boek een fietsvakantie in Drenthe

Fietsvakanties Drenthe

De mooiste MTB activiteiten op een rij!

Fietsen doe je in Drenthe deze herfst! Daag jezelf uit op je mountainbike of moedig je helden aan tijdens een evenement. Samen op sportief avontuur en zorgeloos genieten. Ploeter bijvoorbeeld 200 km door de Drentse natuur. Test je kuitspieren en kom naar Drenthe deze herfst!

Fietsevenementen Drenthe

MTB arrangementen Drenthe