De 10 redenen om Drenthe te bezoeken

Waarom Drenthe bezoeken in 2016?

WILDLANDS Adventure Zoo Emmen

Ga op wereldexpeditie in WILDLANDS Adventure Zoo Emmen. Vanaf 25 maart opent het nieuwe avonturenpark haar deuren. Beleef de drie werelddelen Jungola, Serenga en Nortica en ontdek de dieren die er leven.

Jungola

Hoe ontdek jij de groene wereld van Jungola? Hoog in de lucht, via torens, touwbruggen of stap je in de boatride over de Rimbula River. Ga op zoek naar de apen en de olifanten of laat je verrassen in de Vlindertempel. Jungola is een werelddeel vol verrassingen.

Serenga

Verken de uitgestrekte savanne in de Serenga Safari en ontdek de giraffes, neushoorns, leeuwen en andere dieren. In de verlaten Arena vind je de bavianen of maak kennis met de bewoners van het Dogondorp. De Serenga is een onvergetelijke belevenis.

Nortica

In Nortica duik je in een wereld van ruige rotsen en koude kusten. Je reis begint in de haven met de pelsrobben en zeeleeuwen. Vervolgens reis je door het leefgebied van de pinguïns. Maar let op, zij hebben wel voorrang. Eenmaal in het Poolstation kan je zowel onder én boven water de ijsberen bewonderen. Help vervolgens de onderzoekers en doe de duizelingwekkende 4D-testride met de Arctic 1. Ontdek de wereld van Nortica. 

Meer over WILDLANDS Adventure Zoo Emmen

WILDLANDS arrangementen Drenthe

Arrangementen