Natuurlijke Recreatie Drenthe

Ontwikkelingsruimte recreatiebedrijven mét natuurwinst

Recreanten komen naar Drenthe omdat het er zo mooi is. Ze genieten van fietsen en wandelen en waarderen de natuur, de rust en de ruimte. De Drentse natuur en het landschap zijn voor recreatieondernemers goud waard. Veel Drentse recreatieondernemers lopen rond met plannen om hun bedrijf te vernieuwen of uit te breiden. Te vaak blijven kansen liggen vanwege natuurregels. Daar is niemand bij gebaat, ook de natuur en het landschap niet.

De natuur- en de recreatiesector kiezen in Drenthe voor een positieve en innovatieve aanpak. In de praktijk blijkt dat natuur en recreatie prima samen kunnen gaan. Sterker nog: ze kunnen elkaar versterken, mits de partijen kiezen voor slimme oplossingen. Met Natuurlijke Recreatie Drenthe laten we zien dat het kán! Natuurlijke Recreatie is een samenwerkingsproject van de RECRON en de Natuur en Milieufederatie Drenthe en wordt ondersteund door de provincie Drenthe, de Drentse gemeenten en het Recreatieschap Drenthe.

 

Partners

 
Natuur en milieufederatie Drenthe Natuur en Milieufederatie Drenthe
De Stichting Natuur en Milieufederatie Drenthe streeft een duurzame samenleving na en richt zich in dit streven specifiek op de natuur en het milieu in Drenthe.
   
Recron Recron
RECRON, de Vereniging van Recreatieondernemers Nederland, streeft naar een zo optimaal mogelijk ondernemersklimaat in de recreatiebranche en behartigt de belangen van de leden.

Natuurlijke Recreatie Drenthe is een project van de Natuur en Milieufederatie Drenthe en RECRON in samenwerking met de provincie Drenthe, de Drentse gemeenten en het Recreatieschap.

 

Terug naar Drenthe.nl

Ondernemers pagina