Drenthe.nl

Pagina voor ondernemers

Welkom op Drenthe.nl, dé toeristische website waar inwoners en bezoekers van Drenthe, informatie vinden over alles wat er te doen is in Drenthe. Denk aan overnachtingsadressen, dagjes uit, restaurants, speeltuinen, natuurgebieden en een complete uitagenda.  

Wat kan Drenthe.nl voor u betekenen?
Als toeristische, horeca- of recreatieve ondernemer kunt u niet missen op deze website! U kunt met een gratis basisvermelding zichtbaar zijn, of u kunt kiezen voor een abonnement. Bij een gratis vermelding zijn alleen uw basisgegevens zichtbaar, met een abonnement bent u veel beter zichtbaar én vindbaar op de website. 

Hier vindt u meer informatie over de verschillen tussen een basisregistratie en een betaalde registratie.

Mocht u vragen, opmerkingen of tips hebben (of uw gebruikersnaam niet (meer) weten) neem dan contact met ons op via info@drentsinternetplatform.nl.

Stichting Internet Platform Drenthe
Stichting Internet Platform Drenthe is een samenwerking tussen Marketing Drenthe en Tourist Info Drenthe en heeft als doel: bevordering van de informatieverstrekking aan een breed publiek binnen en buiten de provincie, over diverse onderwerpen zoals toerisme en vrije tijd, kunst, cultuur en sport.

Contact Drenthe.nl

Inloggen op Drenthe.nl

Adverteren op Drenthe.nl

Bezoekersaantallen Drenthe.nl

Registreren op Drenthe.nl

Tips voor het invoeren van je gegevens

Welke middelen kunt u inzetten om Drenthe nog sterker te maken?

Abonnementen Drenthe.nl

Tickets verkopen op Drenthe.nl

Wat doet welke organisatie?

Evenement invoeren op Drenthe.nl

image

Linkruil Drenthe.nl