Hotels 

Drenthe heeft een ruim aanbod aan hotels. Er zijn veel verschillende mogelijkheden om een verblijf naar wens te vinden. Verblijf je liever in een hotel midden in de natuur. Zit je liever op de Hondsrug? Of gaat je voorkeur uit naar luxe en comfort midden in het centrum?

Meer informatie over hotels in Drenthe

Hotels en pension

Campings en camperplaatsen

Drenthe heeft veel verschillende mogelijkheden om te komen kamperen op een camping. Kamperen met het hele gezin of juist op een mini camping. Ook zijn er bijzondere kampeermogelijkheden, die het kamperen net even iets luxer maken zoals boomhutten, arthouses, pipowagens of plaggenhutten.

Meer informatie over campings in Drenthe

Camping

Bungalowparken

In Drenthe vind je veel verschillende bungalowparken die van alles te bieden hebben voor een gezellig (familie)weekend of een complete vakantie midden in de natuur. Ga je met een grote vriendengroep? Of kies je toch liever voor een luxe bungalow voor het hele gezin?

Meer informatie over bungalowparken in Drenthe

Bungalowparken

Bed en Breakfasts

Kies voor een accommodatie waar je kunt slapen en tegelijkertijd kan genieten van ontbijt die bij de prijs zit inbegrepen. Drenthe heeft een rijkelijk gevuld aanbod aan B&Bs. Zo zijn er accommodaties die midden in de natuur staan of midden in het centrum van een gezellig brinkdorp.

Meer informatie over bed & breakfasts in Drenthe

bed and breakfast